Редактор: e-mail: Кадър: БНТВаксините са новите кебапчета на изборите. Това зави по

...
Редактор: e-mail: Кадър: БНТВаксините са новите кебапчета на изборите. Това зави по
Коментари Харесай

Мария Капон в Панорама: Ваксините са новите кебапчета на изборите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Българска национална телевизия

" Ваксините са новите кебапчета на изборите ". Това зави по време на избирателен спор в " Панорама " Мария Капон от " Изправи се! Мутри вън ". 

" Сега виждаме безпорядък и неуспеха на това държавно управление. Кое не беше неуспех? Не бяха ли неуспех първичните ограничения, че нямаме електронен указател на имунизациите. Лекарите чакат по три часа, с цел да вземат един флакон с 10 ваксини. Държавата сътвори безпорядък. На дъното сме по имунизация. Беше ясно, че ще има трета вълна. С отварянето на 1 март, ГЕРБ целеше тези 10 дни да е такава обстановката. Как избраха тъкмо 10 дни да е локдауна. Новите кебапчета на изборите са имунизациите. Правят се описи на тези, които да бъдат имунизирани за изборите. Щом година и половина не може Бойко Борисов да отиде на надзор в Народното събрание, значи това е феодална страна ", сподели тя.



Иван Ченчев от Българска социалистическа партия пък сподели, че " имаме най-слабия сега министър председател в Европа ". " Ние сме едвам с 2 % брой имунизирани, ние сме най-слаби като договореност на нови ваксини и сме първи по смъртност. Тогава по какъв начин се ръководи тази рецесия и кой се е провалил. Който носи отговорността, да си я поеме. В Холандия при един тежък локдаун имаше 82 % изборна интензивност. Има една гняв в хората за смяна ", разяснява той.

" Нужен е по-добър имунизационен проект. Може да се мисли имунизираните и тези с антителата да вървят по заведенията. Да се мисли за по-добри обезщетения за бизнеса. Това, което е обещано сега, не се усеща от бизнеса. Какво ще помогне 10-дневен локдаун? Тези избори ще минат под знака на страха ", съобщи Ерджан Ебатин от Движение за права и свободи.

" Призовавате да се поеме отговорност от държавното управление, само че и тези, които горяха маски, би трябвало да поемат отговорност. Във война сме, пандемията е на всички места по света. Българските лекари се оправят героично като същински бойци на предната линия. Въпросът е по какъв начин стопанската система да бъде избавена в тази обстановка ", сподели пък Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР